Oheisohjelma

Lukuisten näytösten ja esiintymismahdollisuuksien lisäksi Suomi Gymnaestrada tarjoaa myös oheisohjelmaa niin osallistujille, katsojille kuin satunnaisille ohikulkijoillekin. Näytösten lomassa tapahtumassa järjestetään erilaisia kokeilupisteitä, koulutuksia, workshopeja sekä viihteellistä iltaohjelmaa.

Voimistelun Suomi Gymnaestrada esittelee monipuolisesti voimistelun koko kirjon. Tapahtumassa avautuu ensimmäisen kerran myös uusi Kisakallion, Voimisteluliiton, Gymnastican ja Gymnovan yhteistyössä toteuttama voimistelun kokeilualue, Skills Arena. Voimistelun kokeilupisteistä voit lukea lisää täältä.

Kupittaan urheilupuiston alue täyttyy monipuolisista kokeilupisteistä, joihin jokaisen, iästä ja lajitaustasta huolimatta, on mahdollista tulla temppuilemaan ja kokeilemaan eri lajeja. Voit myös tulla testaamaan kuntoasi ja haastaa kaveritkin mukaan Powergym-haasteeseen.

Ohjaajille ja seuratyöntekijöille on puolestaan tarjolla koulutuksia ja workshopeja eri aiheista. Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi ulkolavoilla on luvassa viihteellistä iltaohjelmaa, ruokaa ja juomaa.


Skills Arena

Voimistelun Suomi Gymnaestrada esittelee monipuolisesti voimistelun koko kirjon. Tapahtumassa avautuu ensimmäisen kerran myös uusi Kisakallion, Voimisteluliiton, Gymnastican ja Gymnovan yhteistyössä toteuttama voimistelun kokeilualue, Skills Arena.

Skills Arena on kaikille avoin, ja se koostuu neljästä erilaisesta ja eri ikäryhmälle sopivasta alueesta. Alle kolmivuotiaat pääsevät liikkumaan Baby Gym -alueella, 3 6-vuotiaat Kids Gym alueella, 7 – 14 -vuotiaat Skills Gym -alueella ja yli 15-vuotiaat Urban Gym-alueella. Skills Arena rakentuu Marli-areenan harjoitushalliin, ja siellä voit hyppiä, pomppia, kieriä ja vieriä, roikkua renkaissa, kokeilla ilmavolttirataa, heittää kuperkeikkaa ja kärrynpyörää ja tehdä vaikka mitä muuta!
 
Skills Arenalla käytetään pääasiassa uusia GYMNOVA tuoteperheen välineitä ja telineitä, joita seuroilla on mahdollisuus varata ennakkoon ja hankkia käyttöönsä tapahtuman jälkeen. Paikalla on voimisteluseurojen ohjaajia, jotka neuvovat ja takaavat, että alueen käyttö on kaikille turvallista.