Näytökset

Lipunmyynti näytöksiin on alkanut. Osta lippusi ennakkoon TÄÄLTÄ!

Kenttäohjelmien lisäksi ryhmät voivat esiintyä kaupunkilavoilla, seurojen omissa hallinäytöskokonaisuuksissa tai iltanäytöksissä. Kaupunkilavat ovat kaikille avoimia esiintymispaikkoja, jonne ilmoittaudutaan sitovien ilmoittautumisten yhteydessä. Seurojen hallinäytöskokonaisuuksiin sekä iltanäytöksiin ja lasten näytöksiin on erillinen haku. Haku on päättynyt 15.11. Saimme runsaasti hakemuksia, ja saamme koottua niiden pohjalta upeat näytökset. Kaikille hakeneille on nyt ilmoitettu valinnasta.

Iltanäytökset esitetään perjantaina ja lauantaina. Perjantaina vuorossa on kaksi teatterinäytöstä Turun kaupunginteatterin päänäyttämöllä. Lauantaina puolestaan näytöselämys on koettavissa Marli Areenalla sekä ulkolavalla. Tässä ohessa näytösten teemat:

Teatterinäytös: ”Mikään ei mun hulluuttani muuta”

Aika: perjantai 8.6.2018 klo 17:00 & 19:30 (sama näytös kahteen kertaan)

Paikka: Turun kaupunginteatteri, päänäyttämö

Monipuolisesti voimistelun ja tanssin ohjelmista koostuva näytös. Ohjelmat ovat kokeilevia, kauniita, herkkiä, voimakkaita. Kokonaisuus joka ihastuttaa katsojaa.

 

Hallinäytös: ”Rock, rauha, rakkaus”

Aika: lauantai 9.6.2018 klo 19:00

Paikka: Marli Areena -jäähalli, yleisöä joka puolella 
Sporttisista, vauhdikkaista, raikkaista ja koskettavista eri lajien ohjelmista koostuva näytös, jossa näkuu koko voimistelulajien kirjo. Taitoa ja liikunnan riemua, monipuolisia voimistelun ja tanssin esityksiä.

 

Lasten ohjelmien näytös: "Ihme ja kumma"

Aika: lauantai 9.6.2018 päivällä (2 esityskertaa)

Paikka: ulkolavat

Valloittavista lasten ohjelmista ja lapsille sopivista teemoista koostuva näytös.

 

Haku näytöksiin on päättynyt 15.11.2017. Kiitos kaikille hakijoille!

Seurojen hallikokonaisuudet

Suomi Gymnaestradassa seuroilla on mahdollisuus esittää omia ohjelmakokonaisuuksiaan (”mininäytöksiä”) jäähallissa. World Gymnaestradan tyyliin nähdään seurojen 10 min tai 15 min mittaisia kokonaisuuksia non-stopina perätysten perjantaina ja lauantaina. Esiintymisareenan koko on noin 20 x 40 metriä. 

Turussa seura voi jo antaa näytön World Gymnaestradaan

Seuroille on tulossa mahdollisuus hakea esiintymään myös World Gymnaestradan 2019 halleihin (group performances, areenan koko n. 20 x 20 m). Myös useampi seura yhdessä voi hakea yhtä 10 min. tai 15 min. mittaista esitysaikaa. Tähän avautuu haku ja hakulomake keväällä 2018. Valinta tulee perustumaan paitsi hakulomakkeen tietoihin myös näyttöön eli kokonaisuus tulee esittää arvioitsijoille/valitsijoille.

Näytön voi antaa jo Suomi Gymnaestradassa (hallikokonaisuus/”mininäytös”). Toinen mahdollisuus näyttöön järjestetään syksylle 2018.