Majoitus

Suurtapahtumaan osallistuvat voivat majoittua kouluissa, hotelleissa, sukulaisten tai ystäviensä luona – turkulaiset voivat toki osallistua tapahtumaan kotoaan käsin.

Koulumajoitus

Koulumajoituksen hinta torstaista sunnuntaihin on 40€. Hinta sisältää aamupalat. Koulumajoitukset varataan yhdessä sitovien ilmoittautumisten yhteydessä 31.1.2018 mennessä. Lisätietoja maksu- ja peruutusehdoista täältä.

Koulumajoitus on yhteisöllistä ja helppo tapa saada uusia voimisteluystäviä. Majoittujat sijoitetaan sekä koulujen luokka- että salitiloihin. Samassa tilassa majoittuu mahdollisesti eri joukkueiden ja seurojen jäseniä. Luokkakohtainen majoittujamäärä on pelastusviranomaisten määrittelemä ja majoitustilaa yhdelle majoittujalle on tilasta riippuen vähintään 3m2. Ennen koulumajoituksen varaamista tutustuthan huolellisesti majoitusohjeeseen, joka löytyy täältäKoulut aukeavat torstaina 7.6. klo 10.00 ja sulkeutuvat sunnuntaina 10.6. klo 18.00. 

Koulumajoitukseen sisältyy aamiainen, johon kuuluu puuro, mansikkahillo, tumma ja vaalea leipä, näkkileipä, levite, juusto, leikkele, kurkku, tomaatti, lehtisalaatti, maito, sekamehu, hedelmä ja kahvi/tee. Aamiainen tajoillaan joka aamu klo 7.00-9.30.

Koulumajoituksen varanneille seuroille ilmoitetaan majoituskoulu viimeistään viikolla 9. Mikäli seuroilla on yhteisiä esityksiä tai kenttäohjelma on harjoiteltu yhdessä, on seuroilla mahdollista toivoa samaa majoituskoulua toisen seuran kanssa. Toiveet tulee esittää sähköpostitse inka.karimaki@voimistelu.fi viimeistään viikolla 7. 


Hotellimajoitus

Suomi Gymnaestradan hotellien myynnistä vastaa Visit Turku. Hotellimajoituksien myynti on alkanut 2.10. alla olevan lomakkeen kautta. Tarjolla oleviin hotelleihin voit tutustua täällä. Varaus- ja peruutusehdot löydät puolestaan täältä. Suosittelemme varauksia 1/seura. Huomioittehan, että varaus-ja peruutusehdot ovat varauskohtaisia.

Pääset varaamaan hotellimajoituksen täältä.