Viihdettä kaikille!

Suomi Gymnaestrada tarjoaa mahtavasti tekemistä, näkemistä ja kokemista ihan kaikille. Kun päivällä on voimisteltu, jumpattu, harjoiteltu ja katsottu voimisteluesityksiä, illalla voi heittäytyä Suomen eturivin artistien viihdytettäväksi sekä nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta. Luvassa on siis todellista festaritunnelmaa keskellä Turkua!

 

Suomi Gymnaestradan viihdeohjelma keskittyy Kupittaanpuiston Tapahtumatorille ja Tuomiokirkon edustalla sijaitsevalle kaupunkilavalle. Tapahtumatorilla on ison esiintymislavan lisäksi iso ravintolateltta sekä pienempiä myynti- ja esittelykojuja. Tapahtumatorin lavalla esiintyy avajaisiltana 7.6. Pete Parkkonen, perjantaina 8.6. lavalle nousee Virve ”Vicky” Rosti ja viimeisenä iltana 9.6. yleisöä viihdyttää ABREU. Lämppäreinä toimivat Turku Rock Academyn bändit, jotka aloittavat soittamaan kello 19.00. Tapahtumatorin lavalle pääesiintyjät nousevat kello 21.30. 

Tuomiokirkolla taas avajaisillan esiintyjä on Alex Mattson, perjantaina kuullaan Ida Paulia ja Kalle Lindrothia ja lauantai-iltana lava on Younghearted-yhtyeen. Perjantaina ja lauantaina Turun Rock Academyn bändit aloittavat kello 19.00 ja pääartistit aloittavat kello 20.00. Lauantaina Younghearted aloittaa soittamisen kello 20.30.

Lapsiperheiden iloksi lauantai on täynnä alakouluikäisille ja sitä pienemmille suunnattua ilmaisohjelmaa. Tapahtumatorin lavalla esitetään klo 12.30 Ihme ja kumma -voimisteluesitys. Iltapäivällä lavalle nousee pikkulasten suuri suosikki, Kikattava Kakkiainen. Illalla klo 18 Tuomiokirkon lavalla on toinen mahdollisuus mennä katsomaan Ihme ja kumma -esitystä. Kaikki Tapahtumatorin ja Tuomiokirkon lavan esitykset ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.


Ruokaa jokaiseen makuun!

Tapahtumatorille kohoaa ruokateltta, josta löytyy syötävää jokaiselle. Ruokateltta koostuu monipuolisesti erilaisista pikaruokamyyjistä. Ruokavaihtoehtoja löytyy perinteisestä festariruuasta aasialaisiin makuihin, liharuuasta vegeruokaan. Mukana ovat esimerkiksi Lännen juhlapalvelu, joka tarjoaa meksikolaista tex mex -ruokaa. Aasialaisen ruuan ystäville on tarjolla kiinalaisravintola Hodain herkut. Tony's food group valmistaa herkullisia hampurilaisia. Jos mieli tekee kanaa, Farmi nummelan paikalliset kanaherkut ovat oiva valinta. Kala- ja kana-aterioista sekä kahvilapalveluista huolehtii Tmi Sulo. Ja tietenkin näilläkin festareilla Livisti festival huolehtii hodareista.