Ateriat

Suurtapahtumaan osallistuvilla on mahdollisuus tilata ateriakuponkeja. Ateriakuponkeja on mahdollista tilata joko 4 tai 6 kappaletta. Ateriat varataan 31.1.2018 mennessä sitovien ilmoittautumisten yhteydessä. Lisätietoja maksu- ja peruutusehdoista täältä. Järjestäjän kautta tilatut ateriat toimittaa Suomi Gymnaestradan yhteistyökumppani Arkea, joka vastaa myös koulumajoituksen aamiaisista. Lue uutinen aiheesta täältä.

Koulumajoitukseen sisältyvä aamiainen tarjoillaan majoituskoululla tai sen välittömässä läheisyydessä. Lounaat ja päivälliset tarjoillaan Kupittaan Urheilupuiston lähialueen kouluilla. Aterialipukkeen ostajalle määritellään etukäteen ateriakoulu, jossa ruokailu tapahtuu.

Ateriakupongit 4 kpl (lounas to+pe+la+su)

- Aikuiset ja nuoret 28 €
- Lapset (alle 7-vuotiaat) 20 € 

Ateriakupongit 6 kpl (to x 1, pe x 2, la x 2, su x 1)

- Aikuiset ja nuoret 42 €
- Lapset (alle 7-vuotiaat) 30 €

Lounasajat:
To klo 12-16
Pe klo 10.30-14
La klo 10.30-14
Su klo 10.30-13.30

Päivällisajat:

Perjantai ja Lauantai klo 16-19

 

Suositellut ruoka-ajat listauksesta voit katsoa suosituksen siitä, mihin aikaan ja montako seuran osallistujaa on suositeltu syövän. Ruoka-aikasuosituksia laadittaessa on pyritty huomioimaan muut aikataulut, sekä se, ettei ruokakouluille syntyisi suuria ruuhkia.

Alustava menu

(Oikeudet muutoksiin pidätetään)

Torstai 7.6.2018
- Jauhelihalasagnette/ Feta-kasvislasagne +salaatti 

Perjantai 8.6.2018
- Lounas: Jauhelihakeitto/ Bataattilinssikeitto
- Päivällinen: Broilerpastavuoka/ Kasvispastavuoka+ salaatti

Lauantai 9.6.2018
- Lounas: Nakkikeitto/ Soijanakkikeitto
- Päivällinen: Spagetti ja jauhelihakastike/ Vege-Bolognese +salaatti 

Sunnuntai 10.6.2018
- Broilerkasviskiusaus/ Kreikkalainen kiusaus+ salaatti

Tarkempi menu täällä
 
Lisäksi ruokiin kuuluu näkkileipä+levite, maito ja vesi ruokajuomana sekä jälkiruoka. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia. Osallistujalla on mahdollisuus varata itselleen erityisruokavalioksi kasvis-, gluteeniton tai maidoton vaihtoehto.
 
Koulumajoitukseen sisältyy aamiainen, jonka sisältö on seuraavanlainen: puuro, mansikkahillo, tumma ja vaalea leipä, näkkileipä, levite, juusto, leikkele, kurkku, tomaatti, lehtisalaatti, maito, sekamehu, hedelmä ja kahvi/tee.