Koulutukset ja workshopit

Koulutukset sisältyvät osallistujapassin hintaan, joten osallistujat tarvitsevat osallistujapassit. Yhteen koulutukseen mahtuu 60 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea! Ilmoittautuminen gymnaestrada(at)voimistelu.fi

Kokushikan yliopiston ihailtu ja arvostettu miesten voimistelujoukkue saapuu Voimistelun Suomi Gymnaestradaan Turkuun esiintymään. Lisäksi ryhmän päävalmentaja Yamada KOTARO pitää suomalaisille ohjaajille, valmentajille ja koreografeille kaksi workshopia. Sekä teoriaa että käytäntöä sisältävissä workshopeissa ovat ryhmän voimistelijat vahvasti mukana. 

Ensimmäinen workshop on perjantaina 8.6. klo 13:30 - 15:30 Samppalinnan liikuntasalissa. Tässä workshopissa teemana on valmentaminen. Kuulemme mitä miesten rytminen voimistelu (MRG) on, mitkä ovat sen pääelementit, mitä erityistaitoja tarvitaan. Miten ryhmä harjoittelee, millaista valmentaminen on. Mitä muut voimistelulajit voisivat oppia heiltä. 

Toinen workshop on lauantaina 9.6. klo 12:00 - 14:00 Samppalinnan liikuntasalissa. Tässä workshopissa teemana on koreografian laatiminen. Miten ryhmän koreografiat syntyvät: mistä ideat, mistä liikkeelle, mitkä ovat pääelementit jne. 

Workshopien opetuskieli on englanti. Koulutuksiin pääsee mukaan osallistujapassilla ilman erillistä maksua. 
Koulutuksiin tulee ILMOITTAUTUA etukäteen ja mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. 

Koulutusten aikataulu

Kotaro Yamadan Workshop

Perjantaina 8.6. kello 13.30-15.30
Lauantaina 9.6. kello 12.00-14.00

Flow Gymnastics workshop => NÄMÄ ON PERUTTU!