Kaupunkilavat

Suomi Gymnaestradassa ryhmillä on mahdollista esiintyä myös kaupunkilavoilla. Tapahtuman aikana voimistelu näkyy usealla lavalla. Tapahtumatorille ja Tuomiokirkolle rakentuvat isommat lavat, joilla ohjelmaa on aamukymmenestä aina iltaan asti. Lisäksi Vähätorille ja Kristiinankadun päätyyn rakentuvat pienemmät lavat. Kaupunkilavoille ilmoittaudutaan seuroittain Gympin kautta, ilmoittautumisohjelmaan tehdyllä lomakkeella. Kaupunkilavaesitysten lisäksi lavoilla nähdään akropuiden kilpailuita, muotinäytöksiä ja paljon muuta ohjelmaa!

Kaupunkilavojen esitysaikataulut

Lavojen tekniset tiedot

Tapahtumatorin esiintymislava
- Lavan koko 10 m x 12 m
- Korkeus maanpinnasta 1,8 m
- Harjakorkeus 8,5 m
Kantokyky 450 kg/m2
- Seinät mustaa kangasta
- Lattia musta

Tuomiokirkkotorin esiintymislava
- Lavan koko 10 m x 13 m
- Korkeus maanpinnasta 1,8 m
- Harjakorkeus 11 m
Kantokyky 450 kg/m2
- Seinät mustaa kangasta
- Lattia musta

Vähätorin lava

- Lavan koko 10 m x 10 m
- Avolava

Kristiinankadun lava
- Lavan koko 10 m x 10 m
- Avolava

Ohjeita esiintyjille

Lavalle saavutaan viimeistään 30 minuuttia ennen omaa esitysvuoroa, ja ilmoittaudutaan lavan vastuuhenkilölle. Lavojen esiintymisjärjestykset on laitettu tunnin slotteihin, ja jokainen ryhmä esiintyy tunnin aikana kahdesti. Ryhmille on pääsääntöisesti aikataulutettu 2-3 esitystä riippuen kenttäohjelmiin osallistumisesta. 


Lavojen yhteydessä on pukuhuonetila, jossa voi vaihtaa vaatteet ja jättää tavarat esityksen ajaksi. Tapahtumatorin lavalla toivomme vaatteiden vaihdon tapahtuvan kentän 5 pukuhuoneteltassa. Tavarat voi kuitenkin tuoda lavan takana olevaan tilaan. Pukuhuonetilat ovat lavoilla rajalliset ja toivommekin kärsivällisyyttä ja muiden huomiointia lavoille saavuttaessa. 


Jokaisen slotin lopuksi toivomme kaikkia esiintyjiä vielä kertaalleen nousemaan lavalle ja esittämään yhdessä tapahtumatanssi. Luodaan Turun kaupunkikuvaan iloista fiilistä ja koitetaan saada kaikki kaupunkilaiset mukaan tanssimaan kanssamme.  

Palkitsemiset

Voimistelun Suomi Gymnaestradan yhteydessä jaetaan palkintoja Voimistelupäivillä kahdeksassa kilpalajissa sekä tanssin ja tanssillisen voimistelun Lumo -finaalissa. Suurin osa palkinnoista jaetaan Tapahtumatorin lavalla kilpailujen päätyttyä päivittäin erillisen aikataulun mukaisesti. Osa palkinnoista jaetaan palloiluhallilla tai urheiluhallilla. Palkintojenjakojen aikataulu päivitetään näille sivuille viimeistään tapahtumaa edeltävällä viikolla. Toivomme, että kilpailijat ja tapahtuman osallistujat saapuvat paikalle onnittelemaan palkittavia urheilijoita. Tehdään yhdessä arvokas ja ikimuistoinen palkintojenjakoseremonia.

Kun saavut palkittavaksi, tule Tapahtumatorin lavan takaosaan ja etsi käsiisi lavan vastuuhenkilö tai vapaaehtoinen ja kerro, että olet tulossa palkittavaksi. Mustathan, etät sinulla tulee olla osallistujapassi kaulassasi.  Tunnistat vapaaehtoiset oranssista t-paidasta. Palkintojenjakoseremonia kestää 15-30 minuuttia.