Voimistelupäivät

Vuosittaiset Voimistelupäivät järjestetään osana Suomi Gymnaestrada-tapahtumaa kesällä 2018. Voimistelupäivillä nähdään kaikkien Voimisteluliiton kilpailulajien kilpailut. Mukana ovat akrobatiavoimistelu, kilpa-aerobic, joukkuevoimistelu, miesten telinevoimistelu, naisten telinevoimistelu, rytminen voimistelu, TeamGym sekä trampoliinivoimistelu.

Voimistelupäivien lattialajit kisataan Kupittaan Urheiluhallissa ja telinelajit Kupittaan Uudessa Palloiluhallissa. Kilpailut käynnistyvät torstaina ja päättyvät sunnuntaina.

Kilpailuun ilmoittaudutaan Suomi Gymnaestradan aikataulussa: alustavat ilmoittautumiset (määrä-arviot) 15.10. mennessä, sitovat ilmoittautumiset 31.1. mennessä (nimet) - ja Late Birds -ilmoittautumiset 15.4. mennessä (tarkennukset). Seurojen Gympit ohjeistavat myös Voimistelupäiville osallistuvia ilmoittautumisessa.

Kaikilla kilpailijoilla tulee olla Voimisteluliiton lisenssi. Kilpailusarjoihin ilmoittaudutaan Kisapalvelun kautta. Lisäksi kilpailuihin osallistuvat tarvitsevat Suomi Gymnaestradan osallistujapassin tai päiväpassin. Passin lisäksi ei tule erillistä osallistumismaksua. Koulumajoituksen myynti on päättynyt, mutta aterialipukkeita on myynnissä 15.4. saakka.

Vuoden 2017 Voimistelupäivät järjestettiin Jyväskylässä.

Lipunmyynti on alkanut. Osta lippusi ennakkoon TÄÄLTÄ!