Ihmiset hyppäsivät rohkeasti hommiin

Kolme Helsingin Gymnaestradassa 2015 toiminutta vapaaehtoista kertoo tarinansa ja muistonsa sekä työstä että itse tapahtumasta.

 

Sisäänheittäjä

Toimin kulunvalvojana Messukeskuksessa sekä sisäänheittäjänä Päätösjuhlassa. Gymnaestrada avarsi näkemystäni voimistelusta entisestään ja lisäsi omaa innostusta. Parhaimmat muistoni ovat avajaisista, jotka käynnistivät koko suurtapahtuman ja johon myös me vapaaehtoiset pääsimme osallistumaan.
Kannustan kaikkia mukaan upeaan vapaaehtoisjoukkoon, jossa omalla panoksellaan voi olla tekemässä jotain suurta yhdessä muiden voimisteluihmisten kanssa.
Riikka, 21Spottien valomies

Sain kokea vapaaehtoistoiminnan moninaisuuden tapahtumassa. Toimin Messukeskuksessa rakennustiimissä ja näin miten tapahtuma muodostuu ja miten isojen kokonaisuuksien lisäksi pienetkin asiat huomioidaan. Lisäksi olin mukana kenttäohjelmanäytöksessä osallistujien avustajana.
Mieluisin muisto minulle on gaalanäytöksestä, jossa pääsin spottien valomieheksi ja näin miten näytökset rakentuvat ja millaisia pieniäkin yksityiskohtia on otettava huomioon. Oli hienoa nähdä, miten hyvä yhteishenki vapareilla oli ja kuinka ihmiset hyppäsivät rohkeasti ja ennakkoluulottomasti uusiin hommiin.

Joni, 33Koulutiimiläinen

Toimin koulumajoitustoimistossa asiakaspalvelutehtävissä. Hoidin viikon aikana käytännönasioita liittyen koulumajoitukseen. Vastasin kouluvalvojien ja majoittujien asiakaspalvelusta yhdessä koulutiimin kanssa.
Työ oli todella antoisaa ja ja sain paljon ystäviä, joihin pidän edelleen yhteyttä. Parhaimmat muistoni Gymnaestradasta ovat avajaiset, työskentely mahtavien ihmisten kanssa ja uusien ystävien saaminen. Kannustan kaikkia mukaan, jotka tykkäävät urheilusta, voimistelusta ja hauskanpidosta hyvässä porukassa.

Daniel, 17