Koulumajoituksen isäntäseurat

Olemme saaneet seuroilta tarpeeksi ilmoittautumisia koulumajoituksen isäntäseuroiksi ja paikat on nyt täynnä. Kiitos kaikille! Mikäli seuranne on kuitenkin kiinnostunut toimimaan isäntäseurana, ettekä ole vielä ilmoittautuneet, vapautuvia kouluja voi tiedustella projektipäällikkö Eevakaisa Niemeltä (eevakaisa.niemi@voimistelu.fi).

Isäntäseuran tehtävänä on toimia kulunvalvojana, yleisen siisteyden ylläpitäjänä ja positiivisena asiakaspalvelijana tapahtumaan osallistuville voimistelijoille. Tarkempiin tehtäviin pääsee tutustumaan täällä.

Seuralle maksetaan koulumajoituksen valvonnasta palkkio, joka on 1500e/koulu. Koulut jaetaan seuroille ilmoittautumisjärjestyksessä mahdollisten toiveiden perusteella. Lisäksi valvojaseuroilla on mahdollisuus pitää kanttiinia koululla. Tällöin seura vastaa itse tarvittavista luvista.

Koulujen valmistelu tapahtuu keskiviikkona 6.6.2018. Majoittumisaika on 7.-10.6.2018.

Koulumajoituksen isäntäseuroille järjestetään koulutus ti 8.5. klo 17-20 Turun AMK:lla, osoitteessa Lemminkäisenkatu 30.

Lisäksi kaikkien koulumajoituksen vapaaehtoisena toimivien tulisi käydä ilmoittautumassa vapaaehtoiseksi täällä. Näin saamme jokaiselle vapaaehtoispassin ja oikeankokoisen työpaidan. Lisätietoja kokemuksesta -kenttään tulee täyttää seuranne nimi, jotta osaamme sijoittaa henkilöt oikeisiin tehtäviin. Lisätietoja työtehtävistä -osiota ei tarvitse täyttää, sillä työtehtävät ja aikataulut sovitaan erikseen oman porukkanne kanssa.