Liikunnan iloa ja lajikokeiluja

Voimistelun Suomi Gymnaestrada tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet kokeilla kaikenlaisia liikuntalajeja ja liikkua yhdessä koko perheen voimin tai vaikka kaveriporukalla, sillä Kupittaan puistoon rakentuu tapahtuman ajaksi maksuton liikunnallinen toimintapuisto.

Toimintapuistossa pääset tutustumaan yli 20:een eri lajiin! Hyödyntäen Kupittaan hienoja liikuntamahdollisuuksia rakennamme yhteistyössä muiden lajiliittojen ja urheiluseurojen kanssa paikan, josta löytyy tekemistä ihan jokaiselle. Toimintapuistossa pääset kokeilemaan koripalloa, pesäpalloa, käsipalloa, ringetteä, jalkapalloa, jääkiekkoa, salibandyä, beach volleytä, golfia, cheerleadingia, ratsastusta (keppihevosia ja vikellystä), kamppailulajeja (mm. taekwondoa, karatea, thaiboxingia), capoeiraa ja parkouria. Pääset myös tutustumaan uintiin, vesipalloon, kuplafutikseen, keilaukseen, pesäpalloon, koululiikuntaan sekä lauantaina yleisurheiluun. Toimintapuiston liikuntapisteet ovat avoinna torstaista sunnuntaihin kaikille tapahtuman osallistujille ja kaupunkilaisille. 

Toimintapuiston yhteyteen rakentuu Tietoa ja testausta -alue, jossa on saatavilla tietoa liikunnasta, liikunnan terveysvaikutuksista sekä pääset testaamaan terveyttäsi ja kuntoasi. Tietoa & testausta -alue on auki perjantaina ja lauantaina. Mukana muun muassa Aivoliitto ry, Paavo Nurmi -keskus, Suomen Sydänliitto ry ja Varsinais-Suomen Sydänpiiri ry, Syömishäiriöliitto - SYLI ry, Turun TULE-tietokeskus.

Suomi Gymnaestradan toimintapuistossa vierähtää helposti kesäinen päivä mukavan yhteisen tekemisen parissa. Miksi et siis haastaisi ystäviä tai työkavereita liikkumaan? Kokeilkaa, saatteko kierrettyä kaikki pisteet ja kokeiltua kaikkia tarjolla olevia lajeja! Päivän voi päättää jäämällä tapahtumatorille syömään ja nauttimaan voimisteluesityksistä ja illan artisteista. Nähdään toimintapuistossa!

Toimintapuiston aukioloajat

  • torstai 7.6. klo 12 – 18
  • perjantai 8.6.  klo   9 – 18
  • lauantai 9.6. klo   9 – 18
  • sunnuntai 10.6. klo   9 – 13

Tietoa & testausta -alueen aukioloajat

  • perjantai 8.6. klo 9 – 18
  • lauantai  9.6. klo 9 – 18