Lipunmyynti on auki!

Voimistelun Suomi Gymnaestrada -suurtapahtuma tarjoaa katsojalle henkeäsalpaavia elämyksiä ja tunteita herättäviä hetkiä. Voimistelun ja tanssin näytöksissä koetaan herkkyyttä ja voimaa, kaikki lajit yhteen kokoavat Voimistelupäivät tarjoaa taitoa ja vauhtia sekä tuhansia eri-ikäisiä voimistelijoita liikuttava päätösjuhla sykähdyttää monimuotoisuudellaan. Lisää tietoa näytöksistä löydät täältä. Lippuja pääset ostamaan klikkaamalla alla olevaa Lippupisteen logoa.

Maksuttomat näytökset

Voimistelun Suomi Gymnaestradassa pääset katsomaan voimistelunäytöksiä myös maksutta. Kaikilla tapahtuman kaupunkilavoilla on joka päivä esityksiä, joihin on kaikilla vapaa pääsy. Suurin lavoista sijaitsee Kupittaampuiston Tapahtumatorilla (Blombergin aukio). Myös Tuomiokirkon edustalla on iso lava, ja siellä on erityisesti lapsille ja nuorille suunnattua ohjelmaa. Lisäksi Vähätorilla ja Kristiinankadun päässä on kaksi pienempää esiintymislavaa.

Maksuttomista esityksistä kannattaa huomata erityisesti Ihme ja kumma, joka on lapsille ja lapsenmielisille suunnattu voimisteluesitys. Ihme ja kumma esitetään lauantaina 9.6.2018 klo 12.30 Kupittaanpuiston Tapahtumatorilla ja samana päivänä klo 18 Tuomiokirkon lavalla. Esitys kestää noin 45 minuuttia. Klikkaa alla näkyvää kuvaa, niin kuulet esityksestä lisää!