Katso, kokeile ja viihdy!

Tervetuloa mukaan Voimistelun Suomi Gymnaestradaan! Voit osallistua nelipäiväiseen tapahtumaamme katsojana, kokeilijana tai viiihtyjänä. Tarjolla on kaikenlaisia voimisteluesityksiä täysin maksutta mutta myös upeita maksullisia näytöksiä. Maksullisten näytösten hinta ei päätä huimaa, sillä kalleimmat liput maksavat 25 euroa.

Kokeilumahdollisuuksia on paljon, ja ne ovat kaikki täysin ilmaisia. Kupittaanpuistoon rakentuu parinkymmenen lajin liikunnallinen toimintapuisto, jossa voit käydä testaamassa vaikkapa capoeiraa tai salibandyä tai pelata vaikka erän rantalentopalloa. Voimistelua pääset testaaamaan Juissi-halliin, jossa on Voimisteluliiton ja Kisakallion urheiluopiston yhteistyönä rakentama Skills Arena. Voimistelun kokeilupisteillä voit tasapainoilla puomilla taiteilua, pomppia trampoliinilla tai testata ilmavolttirataa. Skills Arenalla temppuileminen on turvallista, sillä ohjaajina siellä toimivat voimisteluseurojen kokeneet ja taitavat ohjaajat.

 

Esiintymislavoilla tapahtuu!

Voimistelun Suomi Gymnaestradan viihdeohjelma jakaantuu neljälle esiintymislavalle. Kupittaanpuistiossa Blomberginaukiolla sijaitsee toinen suurista esiintymislavoista katsomoineen. Tämä Tapahtumatorin lava on katettu, ja sen läheltä löytyy iso ravintolateltta sekä myynti- ja esittelykojuja ja wc-alue. Saman kokoinen, mutta ei-katettu esiintymislava on Tuomiokirkon edustalla. Isoilla esiintymislavoilla on päiväsaikaan luvassa voimistelupainotteista ohjelmaa, mutta iltaisin lavoille nuosevat Suomen eturivin artistit tapahtumayleisöä viihdyttämään.

Kahden ison lavan lisäksi voimistelu näkyy ja kuuluu kahdella pienemmällä lavalle, joista toinen sijaitsee Kristiinankadun päässä, toinen Vähätorilla. Pienillä kaupunkilavoilla tapahtuu pitkin päivää: luvassa on muun muassa kilpailuja, taukojumppaa ja voimisteluesityksiä. Tervetuloa katsomaan, osallistumaan ja viihtymään!

Liikuntaa kaikille!

Voimistelun Suomi Gymnasetrada tarjoaa mahtavasti liikuntamahdollsuuksia ihan kaikille! Kupittaanpuistossa ja sen ympäristössä pääsee muun muassa puistojumppaamaan, testaamaan Powergym-treenihaastetta sekä kokeilemaan voimistelua lähes kahtakymmentä muuta liikuntalajia toimintapuistoon.

Puistojumppia järjestetään keskiviikosta 6.6. alkaen. Tarkemmat aikataulut ja jumppien kuvaukset löydät täältä.

Powergym-treenialueella pääset testaamaan, miten hyvässä kunnossa olet ja missä ajassa selviät Powergym-haasteesta. Voit valita kilpasarjan, harrastesarjan tai lastensarjan. Jokaisessa sarjassa liikkeet ovat samat, mutta toistojen määrä vaihtelee. Lisää tietoa haasteesta tulee tänne pian.

Voimistelun kokeilupisteetovat Juissi-hallissa, ja ne ovat ihan kaikille avoimet ja täysin maksuttomat. Tule testaamaan vaikka puomilla kävelyä tai trampoliinilla pomppimista koko perheen voimin!

Muiden lajien kokeilupisteet eli toimintapuisto sijoittuu puiston sydämeen, rantalentopallokentän ja luistelumadon tuntumaan. Ilmaisista lajikokeiluista löydät lisää tietoa täältä.